ضمن تسلیت ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین ( ع ) و یاران با وفایش و به یاد در گذشتگان از این روستا که در سالهای دور در مکان این مسجد به عزاداری پرداخته اند ،
تصاویر مربوط به عزاداری اهالی روستای الکران است در تهران و روستا ( با تشکر از آقایان سجاد و هادی شاهی و سجاد محمدی ) بچه های گل روستای الکران .
بقیه تصاویر را در انتهاء و در ادامه مطلب می توانید مشاهده نمائید .
به اطلاع شما عزیزان میرساند
در تابستان 94 اینجانب به چندین روستای اطراف روستای خودمان سفر کردم و به مساجد این روستاها نیز سر زدم ، اما مسجد روستای الکران الحق در بین این مساجد نمونه است ، هم از نظر تزئینات داخلی ، هم از تظر مصالح بکار رفته در داخل مسجد ، هم از نظر معماری داخل مسجد و مهم تر از اینها از نظر بهداشت و تمیزی در وضعیت عالی میباشد .
چقدر خوب می شد همه بر میگشتیم روستا ومشکلات را با همدلی یکی یکی حل می کردیم ، گاز هم که در حال آمدن است انشاالله ودر زیر این آسمان صاف زندگی کرده و هر روز در این مسجد نماز جماعت برگزار میکردیم ، به در آمد کم قانع میشدیم در عوض با صفا و بدون استرس زندگی میکردیم .
روستاهایی را دیدم که مساجد شان علیرغم کمکهای دولتی ، سالهاست همچنان نیمه کاره به حال خود رها شده است . پس بیائیم از کسانیکه در ساختن مسجد روستا نقش داشتند قدر دانی نمائیم . این مسجد با صرف هزینه یکصدو پنج میلیون تومان به همت شما اهالی زحمتکش روستای مرزی و محروم الکران و به کمک خیرین دست به جیب این روستا و بدون دریافت هیچگونه کمک دولتی ، در کمتر از شش ماه مسجد قدیمی تخریب و سپس مسجد جدید احداث و به بهره برداری رسید که به نقش آفرینان در این پروژه باید دست مریزاد گفت . من اگر بخواهم از افرادیکه در این کار خداپسندانه زحمت کشیدند نام ببرم ، باید از تک تک اهالی روستا نام ببرم ، ولی فقط از چند جوان این گروه به جای تک تک شما ها نام می برم . آقای حسام دشتی فرزند گرامی آقا مرشد و نوه حاج بی لر ( بیگلر)
از راست ، استا علی ( فرزند مرحوم حسینقلی) آقای حسام دشتی ( فرزند آقا مرشد ) و عمو عباسعلی یکی از افراد ثابت و وفادار نسبت به روستا که عطای شهر را به لقایش بخشیده .